Tel: 0031 (0)344-662699

Volg ons op Facebook

 (bij 2.000 likes verloten we € 100,00)

Privacyverklaring

Sercom Uitzendbureau BV, gevestigd aan Stationsweg 12, 4014 NC Wadenoijen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Website:               www.sercom-uitzendbureau.nl

E-mail:                  info@sercom-uitzendbureau.nl

Bezoekadres:      Westerdoksdijk 255a

                              1013 AD  AMSTERDAM

Postadres:           Postbus 149

                              4190 CC GELDERMALSEN

Telefoon:             0031 (0)344-662699

 

Hendrik van Kranenburg is de Functionaris Gegevensbescherming van Sercom Uitzendbureau BV. Hij is te bereiken via info@sercom-uitzendbureau.nl.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sercom Uitzendbureau BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

-              Voor- en achternaam

-              Geslacht

-              Geboortedatum

-              Geboorteplaats

-              Adresgegevens

-              Telefoonnummer

-              E-mailadres

-              IP-adres

-              Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken,

                in correspondentie en telefonisch

-              Locatiegegevens

-              Gegevens over uw activiteiten op onze website

-              Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een

               advertentienetwerk)

-              Lijst met contactgegevens van de klant via een app

-              Internetbrowser en apparaat type

-              Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Sercom Uitzendbureau BV verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

-              Burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Sercom Uitzendbureau BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

-              Het afhandelen van uw betaling

-              Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

-              U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

-              U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

-              Om goederen en diensten bij u af te leveren

-              Sercom Uitzendbureau BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van

               producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

-              Sercom Uitzendbureau BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig

               hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Sercom Uitzendbureau BV neemt  op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sercom Uitzendbureau BV) tussen zit. Sercom Uitzendbureau BV gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Microsoft Office 2013

       o   Outlook                               (e-mail en agenda)

       o   Word                                    (brieven, facturen, notities, uitzendovereenkomsten)

       o   Excel                                    (adressenlijsten, persoonsgegevens, klantenlijsten)

  • Davilex                                      (boekhouding)

  • WIX                                            (website editor)

  • Acrobate Reader DC               (PDF-bestanden lezen)

  • Besturingssysteem Windows 7 professional

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sercom Uitzendbureau BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren uw gegevens maximaal vijf jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Sercom Uitzendbureau BV deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sercom Uitzendbureau BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Sercom Uitzendbureau BV uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

 
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sercom Uitzendbureau BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sercom Uitzendbureau BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@sercom-uitzendbureau.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Sercom Uitzendbureau BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sercom Uitzendbureau BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@sercom-uitzendbureau.nl.